Bli sponsor

Webdagene er en unik, helhetlig og praktisk vinklet konferanse skreddersydd for webredaktører, informasjonsansvarlige, konsulenter og markedsførere som jobber med webkommunikasjon og brukeropplevelse. Konferansen holdes i Oslo 9.-11. september.

Hvorfor skal jeg være sponsor?

Vil du at bransjen skal bli kjent med deg og det du har å tilby? På Webdagene møter du aktører fra en rekke private bedrifter og offentlige virksomheter.

Webdagene er kjent for å ha et godt faglig innhold og samtidig stort fokus på nettverksbygging gjennom blant annet flere kveldsarrangement. Det vil dermed bli god tid til å mingle og prate med alle deltakerne, både på dagtid i pausene og ved lunsj, samt på fellesmiddag og kveldsfester.

Hvem deltok i fjor?

I fjor hadde vi 400 deltakere. Flere av de største norske og nordiske selskapene var representert. Her kan nevnes Posten, DnB, Tryg, Telenor og flere. Store etater og offentlige aktører var også godt representert med blant andre Statens pensjonskasse, Vegvesenet, Brønnøysundregistrene, Universitet i Oslo og Difi.

Målgruppen for konferansen er webredaktører, kommunikasjonsansvarlige, rådgivere, konsulenter og markedsførere som jobber med webkommunikasjon. Det faglige innholdet holder et høyt nivå og vil også være relevant for designere og utviklere.

Fasilitetene: Oslo Kongressenter

Oslo Kongressenter ligger sentralt i Oslo sentrum og har svært gode konferansefasiliteter. Det romslige pauseområdet gir sponsorer og utstillere gode muligheter til eksponering.

Ønsker du å snakke om alternativene for sponsing?

Kontakt sponsoransvarlig

Sesilie Halland
Telefon 477 57 880
sesilie@netliferesearch.com